Käännöstoimisto Eusere - Käännös- ja taittopalvelut ammattitaitoisesti

Käännöstoimisto Eusere - Käännös- ja taittopalveluja ammattitaitoisesti
• Markkinointimateriaalien käännöstyöt: esitteet, nettisivut, mainostekstit
• Ohjemateriaalien käännökset: käyttöohjeet, ohjekirjat, menettelyohjeet
• Ammattitaitoiset kääntäjät ja toimiva laadunvalvonta

Tekstin koko Pienennä Suurenna

Käännökset englannista suomeksi ja suomesta englanniksi

Tarjoamme käännöksiä englannista suomeksi ja suomesta englanniksi. Englanniksi käännettäessä teksti käännetään tekstin lukijakunnan mukaisesti joko britti- tai amerikanenglanniksi. Oletusarvoisesti tekstin kääntää tai viimeistelee englantia äidinkielenään puhuva kääntäjä, joten käännökset ovat aina selkeitä ja helppolukuisia.

Erikseen sovittaessa käännös myös editoidaan käännöstyön jälkeen. Käännöksen editointi on erityisesti tarpeen silloin, kun käännetty teksti on tarkoitettu laajalle lukijakunnalle - esimerkiksi ohjekirjat ja lehdistötiedotteet ovat tällaisia tekstejä. Käännös editoidaan asiasisältöä muuttamatta mahdollisimman helppolukuiseksi.


Englannin kieli lyhyesti

Englantia äidinkielenään puhuvia on maailmanlaajuisesti noin 354 miljoonaa, mutta toisena kielenään sitä puhuu yli miljardi ihmistä. Englanti on germaaninen kieli, joka on kehittynyt alunperin Englannissa muinaisenglannista (Old English) ja se on pääkielenä lukuisissa eri maissa, kuten USA, Kanada, Irlanti, Australia, Jamaika ja Uusi-Seelanti. Sillä on virallisen kielen asema muun muassa Pakistanissa, Intiassa, Etelä-Afrikassa ja Hongkongissa. Sitä käytetään laajalti kansainvälisessä viestinnässä ja sillä on suuri joukko paikallisia variaatioita ja murteita, kuten brittienglanti, amerikanenglanti ja skottienglanti. Englanti on yksi EU:n ja YK:n virallisista kielistä.
Pyydä tarjous käännöstyölle sähköpostitse:
tarjous_at_kaannospalvelu.com ( _at_ = @ )
tai puhelimitse:
09 275 7001.