Käännöstoimisto Eusere - Käännös- ja taittopalvelut ammattitaitoisesti

Käännöstoimisto Eusere - Käännös- ja taittopalveluja ammattitaitoisesti
• Markkinointimateriaalien käännöstyöt: esitteet, nettisivut, mainostekstit
• Ohjemateriaalien käännökset: käyttöohjeet, ohjekirjat, menettelyohjeet
• Ammattitaitoiset kääntäjät ja toimiva laadunvalvonta

Tekstin koko Pienennä Suurenna

Käännökset hollanti-englanti-hollanti

Tarjoamme käännöksiä hollannista englanniksi ja englannista hollanniksi. TArvitatessa tarjoamme myös käännöksiä suomesta hollanniksi ja hollannista suomeksi, mutta pitemmällä toimitusajalla.

Erikseen sovittaessa käännös myös editoidaan käännöstyön jälkeen. Käännöksen editointi on erityisesti tarpeen silloin, kun käännetty teksti on tarkoitettu laajalle lukijakunnalle - esimerkiksi ohjekirjat ja lehdistötiedotteet ovat tällaisia tekstejä. Käännös editoidaan asiasisältöä muuttamatta mahdollisimman helppolukuiseksi.


Hollannin kieli lyhyesti

Hollanti on germaaninen kieli, jota puhuu noin 22 miljoonaa ihmistä, joista suurin osa asuu Hollannissa ja Flanderissa. Flanderi on Belgian pohjoispuolisko, jossa kieltä kutsutaan yleisesti flaamiksi. Sillä on virallisen kielen asema myös Surinamissa, Hollannin Antilleilla ja Arubassa. Hollannin kielellä on useita murteita sekä Hollannissa että Flanderissa.

Hollantilaisia lainasanoja englannin kielessä ovat muun muassa cookie, brandy, deck ja freight. Hollannin kieleen liittyvää koulutusta ja muita aktiviteetteja koordinoi kansainvälinen Hollannin kielen liitto (Nederlandse Taalunie). Hollanti on yksi EU:n virallisista kielistä.
Pyydä tarjous käännöstyölle lähettämällä käännettävä materiaali arvioitavaksi sähköpostiosoitteeseen tiedustelut[ät-merkki]eusere.com (ät-merkki = @)
tai täyttämällä tarjouspyyntölomake. Kaikki tiedot käsitellään luottamuksellisesti.