Käännöstoimisto Eusere - Käännös- ja taittopalvelut ammattitaitoisesti

Käännöstoimisto Eusere - Käännös- ja taittopalveluja ammattitaitoisesti
• Markkinointimateriaalien käännöstyöt: esitteet, nettisivut, mainostekstit
• Ohjemateriaalien käännökset: käyttöohjeet, ohjekirjat, menettelyohjeet
• Ammattitaitoiset kääntäjät ja toimiva laadunvalvonta

Tekstin koko Pienennä Suurenna

Käännökset kiina-englanti-kiina

Tarjoamme käännöksiä kiinasta englanniksi ja englannista kiinaksi. Tarvittaessa tarjoamme myös käännöksiä suomesta kiinaksi ja kiinasta suomeksi, mutta hieman pitemmällä toimitusajalla.

Erikseen sovittaessa käännös myös editoidaan käännöstyön jälkeen. Käännöksen editointi on erityisesti tarpeen silloin, kun käännetty teksti on tarkoitettu laajalle lukijakunnalle - esimerkiksi ohjekirjat ja lehdistötiedotteet ovat tällaisia tekstejä. Käännös editoidaan asiasisältöä muuttamatta mahdollisimman helppolukuiseksi.


Kiinan kieli lyhyesti

Yli 1,3 miljardia ihmistä puhuu jotakin kiinan kielen variaatiota, mikä on noin 20% maailman väestöstä. Kiinan kieli on Kiinan kansantasavallan ja Taiwanin virallinen kieli sekä yksi Singaporen virallisista kielistä. Kiinaa puhutaan myös lukuisissa kiinalaisyhteisöissä ympäri maailmaa, muun muassa Malesiassa ja USA:ssa. Sen norminmukainen muoto perustuu Pekingissä puhuttavaan variaatioon, jota kutsutaan mandariinikiinaksi. Kiinan kielessä on lukuisia paikallisia murteita, mistä johtuen kommunikointi Kiinan eri alueilla asuvien välillä on toisinaan vaikeaa.

Kiinalainen kirjoitusjärjestelmä on muuttunut vain vähän viimeisten 2000 vuoden aikana ja kiinaa kirjoitetaan kirjainmerkeillä yksittäisten kirjainten sijaan. Nykyään kiinan kielessä on kaksi norminmukaista kirjoitusjärjestelmää - perinteinen järjestelmä, jota käytetään Hongkongissa, Taiwanissa ja Macaossa, sekä yksinkertainen kirjoitusjärjestelmä, jonka Kiinan hallitus kehitti lisätäkseen lukutaitoisten määrää. Singaporessa käytettään kiinan kielen yksinkertaista kirjoitusjärjestelmää. Kiina on yksi YK:n virallisista kielistä.Pyydä tarjous käännöstyölle lähettämällä käännettävä materiaali arvioitavaksi sähköpostiosoitteeseen tiedustelut[ät-merkki]eusere.com (ät-merkki = @)
tai täyttämällä tarjouspyyntölomake. Kaikki tiedot käsitellään luottamuksellisesti.