Käännöstoimisto Eusere - Käännös- ja taittopalvelut ammattitaitoisesti

Käännöstoimisto Eusere - Käännös- ja taittopalveluja ammattitaitoisesti
• Markkinointimateriaalien käännöstyöt: esitteet, nettisivut, mainostekstit
• Ohjemateriaalien käännökset: käyttöohjeet, ohjekirjat, menettelyohjeet
• Ammattitaitoiset kääntäjät ja toimiva laadunvalvonta

Tekstin koko Pienennä Suurenna

Käännöspalvelut liettua-suomi-liettua

Tarjoamme käännöksiä liettuasta suomeksi ja suomesta liettuaksi. Palveluihimme kuuluvat myös liettua-englanti-liettua -käännöstyöt.

Erikseen sovittaessa käännös myös editoidaan käännöstyön jälkeen. Käännöksen editointi on erityisesti tarpeen silloin, kun käännetty teksti on tarkoitettu laajalle lukijakunnalle - esimerkiksi ohjekirjat ja lehdistötiedotteet ovat tällaisia tekstejä. Käännös editoidaan asiasisältöä muuttamatta mahdollisimman helppolukuiseksi.

Liettuan kieli lyhyesti

Liettuaa puhuu äidinkielenään noin 4 miljoonaa ihmistä, joista noin 3 miljoonaa Liettuassa. Se on Liettuan virallinen kieli. Sitä kirjoitetaan latinalaisista aakkosista muunnellulla kirjaimistolla. Se on luultavasti vanhin indoeurooppalainen kieli, ja on sanottu, että "jokaisen joka haluaa kuulla kuinka indoeurooppalaiset puhuvat, pitää mennä kuuntelemaan liettualaista maalaista" (Antoine Meillet). Liettua on yksi EU:n virallisista kielistä.


Pyydä tarjous käännöstyölle lähettämällä käännettävä materiaali arvioitavaksi sähköpostiosoitteeseen tiedustelut[ät-merkki]eusere.com (ät-merkki = @)
tai täyttämällä tarjouspyyntölomake. Kaikki tiedot käsitellään luottamuksellisesti.