Käännöstoimisto Eusere - Käännös- ja taittopalvelut ammattitaitoisesti

Käännöstoimisto Eusere - Käännös- ja taittopalveluja ammattitaitoisesti
• Markkinointimateriaalien käännöstyöt: esitteet, nettisivut, mainostekstit
• Ohjemateriaalien käännökset: käyttöohjeet, ohjekirjat, menettelyohjeet
• Ammattitaitoiset kääntäjät ja toimiva laadunvalvonta

Tekstin koko Pienennä Suurenna

Käännöspalvelut norja-suomi-norja

Tarjoamme käännöksiä norjasta suomeksi ja suomesta norjaksi. Palveluihimme kuuluvat myös norja-englanti-norja ja norja-ruotsi-norja -käännöstyöt.

Erikseen sovittaessa käännös myös editoidaan käännöstyön jälkeen. Käännöksen editointi on erityisesti tarpeen silloin, kun käännetty teksti on tarkoitettu laajalle lukijakunnalle - esimerkiksi ohjekirjat ja lehdistötiedotteet ovat tällaisia tekstejä. Käännös editoidaan asiasisältöä muuttamatta mahdollisimman helppolukuiseksi.

Norjan kieli lyhyesti

Norjaa puhuvat käytännöllisesti katsoen kaikki Norjassa asuvat ihmiset, yhteensä noin 4,8 miljoonaa ihmistä. Se on germaaninen kieli ja läheistä sukua ruotsille ja tanskalle. Norjan kielessä on kaksi päämurretta, kirjanorja ja nykynorja, joilla molemmilla on sama asema niin valtion hallinnossa kuin kouluissakin. Koululaisten pitää opiskella molempia murteita 8. luokasta lähtien. Suurin osa TV- ja radiokanavista käyttää kirjanorjaa. Norjaa kirjoitetaan latinalaisten aakkosten variaatiolla, johon on lisätty kirjaimet , ja .
Pyydä tarjous käännöstyölle lähettämällä käännettävä materiaali arvioitavaksi sähköpostiosoitteeseen tiedustelut[ät-merkki]eusere.com (ät-merkki = @)
tai täyttämällä tarjouspyyntölomake. Kaikki tiedot käsitellään luottamuksellisesti.