Käännöstoimisto Eusere - Käännös- ja taittopalvelut ammattitaitoisesti

Käännöstoimisto Eusere - Käännös- ja taittopalveluja ammattitaitoisesti
• Markkinointimateriaalien käännöstyöt: esitteet, nettisivut, mainostekstit
• Ohjemateriaalien käännökset: käyttöohjeet, ohjekirjat, menettelyohjeet
• Ammattitaitoiset kääntäjät ja toimiva laadunvalvonta

Tekstin koko Pienennä Suurenna

Käännöspalvelut puola-suomi-puola

Tarjoamme käännöksiä puolasta suomeksi ja suomesta puolaksi. Palveluihimme kuuluvat myös puola-englanti-puola -käännöstyöt.

Erikseen sovittaessa käännös myös editoidaan käännöstyön jälkeen. Käännöksen editointi on erityisesti tarpeen silloin, kun käännetty teksti on tarkoitettu laajalle lukijakunnalle - esimerkiksi ohjekirjat ja lehdistötiedotteet ovat tällaisia tekstejä. Käännös editoidaan asiasisältöä muuttamatta mahdollisimman helppolukuiseksi.

Puolan kieli lyhyesti

Puolaa puhuu äidinkielenään noin 38,5 miljoonaa puolalaista ja se on luonnollisesti Puolan virallinen kieli. Sitä puhutaan myös suurissa siirtolaisyhteisöissä Kanadassa, Englannissa, USA:ssa ja lukuisassa muissa maissa. Puolaa puhuvia vähemmistöjä on myös Liettuassa, Valkovenäjällä ja Ukrainassa.

Puola on itäslaavilainen kieli, jota kirjoitetaan latinalaisista aakkosista muunnellulla kirjaimistolla. Sen erikoispiirteenä ovat lukuisat peräkkäiset konsonantit, kuten kaupunkien nimissä 'Bydgoszcz', 'Szczecin' ja 'Swietochlowice'. Puola on yksi EU:n virallisista kielistä.


Pyydä tarjous käännöstyölle lähettämällä käännettävä materiaali arvioitavaksi sähköpostiosoitteeseen tiedustelut[ät-merkki]eusere.com (ät-merkki = @)
tai täyttämällä tarjouspyyntölomake. Kaikki tiedot käsitellään luottamuksellisesti.