Käännöstoimisto Eusere - Käännös- ja taittopalvelut ammattitaitoisesti

Käännöstoimisto Eusere - Käännös- ja taittopalveluja ammattitaitoisesti
• Markkinointimateriaalien käännöstyöt: esitteet, nettisivut, mainostekstit
• Ohjemateriaalien käännökset: käyttöohjeet, ohjekirjat, menettelyohjeet
• Ammattitaitoiset kääntäjät ja toimiva laadunvalvonta

Tekstin koko Pienennä Suurenna

Käännökset ranska-suomi-ranska

Tarjoamme käännöksiä ranskasta suomeksi ja suomesta ranskaksi. Palveluihimme kuuluvat myös ranska-englanti-ranska -käännöstyöt.

Erikseen sovittaessa käännös myös editoidaan käännöstyön jälkeen. Käännöksen editointi on erityisesti tarpeen silloin, kun käännetty teksti on tarkoitettu laajalle lukijakunnalle - esimerkiksi ohjekirjat ja lehdistötiedotteet ovat tällaisia tekstejä. Käännös editoidaan asiasisältöä muuttamatta mahdollisimman helppolukuiseksi.


Ranskan kieli lyhyesti

Ranska on romaaninen kieli, jota puhuttiin alun perin Ranskassa, Sveitsissä ja Belgiassa ja nykyään sitä puhuu noin 128 miljoonaa ihmistä ympäri maailmaa joko äidinkielenään tai sujuvasti. Sillä on virallisen kielen asema 41 maassa, joita kutsutaan yhteisnimityksellä La Francophonie (ranskankielinen maailma). Näihin kuuluu useita maita Afrikassa sekä Kanada, jossa se on virallinen kieli englannin ohella. Sen lukuisiin paikallisiin murteisiin kuuluu muun muassa belgianranska (lähes identtinen Ranskassa puhuttavan ranskan kanssa), kanadanranska ja sveitsinranska. Sveitsin ranskankielisiä alueita kutsutaan myös yhteisnimityksellä La Romandie. Norminmukaisena ranskan kielenä pidetään Pariisissa puhuttavaa ranskaa, joka on myös Ranskan ulkopuolella opetettava ranska. Ranska on yksi EU:n ja YK:n virallisista kielistä.


Pyydä tarjous käännöstyölle lähettämällä käännettävä materiaali arvioitavaksi sähköpostiosoitteeseen tiedustelut[ät-merkki]eusere.com (ät-merkki = @)
tai täyttämällä tarjouspyyntölomake. Kaikki tiedot käsitellään luottamuksellisesti.