Käännöstoimisto Eusere - Käännös- ja taittopalvelut ammattitaitoisesti

Käännöstoimisto Eusere - Käännös- ja taittopalveluja ammattitaitoisesti
• Markkinointimateriaalien käännöstyöt: esitteet, nettisivut, mainostekstit
• Ohjemateriaalien käännökset: käyttöohjeet, ohjekirjat, menettelyohjeet
• Ammattitaitoiset kääntäjät ja toimiva laadunvalvonta

Tekstin koko Pienennä Suurenna

Käännöstyöt ruotsi-suomi-ruotsi

Tarjoamme käännöksiä ruotsista suomeksi ja suomesta ruotsiksi. Palveluihimme kuuluvat myös ruotsi-englanti-ruotsi ja ruotsi-norja-ruotsi -käännöstyöt.

Erikseen sovittaessa käännös myös editoidaan käännöstyön jälkeen. Käännöksen editointi on erityisesti tarpeen silloin, kun käännetty teksti on tarkoitettu laajalle lukijakunnalle - esimerkiksi ohjekirjat ja lehdistötiedotteet ovat tällaisia tekstejä. Käännös editoidaan asiasisältöä muuttamatta mahdollisimman helppolukuiseksi.


Ruotsin kieli lyhyesti

Ruotsia puhuu äidinkielenään noin 9,3 miljoonaa ihmistä Ruotsissa, Ahvenanmaalla ja Suomessa, jossa sillä on virallisen kielen asema. Ruotsin kieli kuuluu indoeurooppalaisten kielten germaaniseen sivuhaaraan ja sillä on lukuisia paikallisia variaatioita.

Ruotsin kielen merkittävä piirre on prosodia, jossa on merkittäviä eroja eri murteissa. ─idinkielenään ruotsia puhuvat muuttavat uuteen asuinpaikkaan muuttaessaan ääntämystään paikallisen murteen mukaan, mutta säilyttävät oman murteensa prosodian. Ruotsia kirjoitetaan 29-kirjaimisella latinalaisten aakkosten variaatiolla, johon on lisätty kirjaimet ň, ä ja ö.Pyydä tarjous käännöstyölle lähettämällä käännettävä materiaali arvioitavaksi sähköpostiosoitteeseen tiedustelut[ät-merkki]eusere.com (ät-merkki = @)
tai täyttämällä tarjouspyyntölomake. Kaikki tiedot käsitellään luottamuksellisesti.