Käännöstoimisto Eusere - Käännös- ja taittopalvelut ammattitaitoisesti

Käännöstoimisto Eusere - Käännös- ja taittopalveluja ammattitaitoisesti
• Markkinointimateriaalien käännöstyöt: esitteet, nettisivut, mainostekstit
• Ohjemateriaalien käännökset: käyttöohjeet, ohjekirjat, menettelyohjeet
• Ammattitaitoiset kääntäjät ja toimiva laadunvalvonta

Tekstin koko Pienennä Suurenna

Käännökset saksa-suomi-saksa

Tarjoamme käännöksiä saksasta suomeksi ja suomesta saksaksi. Palveluihimme kuuluvat myös saksa-englanti-saksa -käännöstyöt.

Erikseen sovittaessa käännös myös editoidaan käännöstyön jälkeen. Käännöksen editointi on erityisesti tarpeen silloin, kun käännetty teksti on tarkoitettu laajalle lukijakunnalle - esimerkiksi ohjekirjat ja lehdistötiedotteet ovat tällaisia tekstejä. Käännös editoidaan asiasisältöä muuttamatta mahdollisimman helppolukuiseksi.


Saksan kieli lyhyesti

Saksan kieli kuuluu indoeurooppalaisten kielten germaaniseen sivuhaaraan ja sitä puhuu äidinkielenään noin 120 miljoonaa ihmistä. Se on virallinen kieli Saksassa, Itävallassa, Liechtensteinissä, Luxemburgissa ja Sveitsissä, mutta sillä on myös paikallinen virallisen kielen asema Tanskassa, Italiassa ja Romaniassa. Lukuisat siirtolaisvähemmistöt ympäri maailmaa puhuvat myös saksaa.

Saksan kielessä on kaksi laajaa murreryhmää, yläsaksa (Hochdeutsch) ja alasaksa (Plattdeutsch), joka tunnetaan myös alasaksina (sisältää myös murreryhmän, jota kutsutaan yhteisnimityksellä sveitsinsaksa). Yläsaksa on norminmukainen saksan kirjoituskieli. Saksan kielen erikoispiirteisiin kuuluu, että kaikki nimisanat kirjoitetaan isolla alkukirjaimella. Saksa on yksi EU:n virallisista kielistä.Pyydä tarjous käännöstyölle lähettämällä käännettävä materiaali arvioitavaksi sähköpostiosoitteeseen tiedustelut[ät-merkki]eusere.com (ät-merkki = @)
tai täyttämällä tarjouspyyntölomake. Kaikki tiedot käsitellään luottamuksellisesti.