Käännöstoimisto Eusere - Käännös- ja taittopalvelut ammattitaitoisesti

Käännöstoimisto Eusere - Käännös- ja taittopalveluja ammattitaitoisesti
• Markkinointimateriaalien käännöstyöt: esitteet, nettisivut, mainostekstit
• Ohjemateriaalien käännökset: käyttöohjeet, ohjekirjat, menettelyohjeet
• Ammattitaitoiset kääntäjät ja toimiva laadunvalvonta

Tekstin koko Pienennä Suurenna

Suomentaminen

Suomennamme kirjallisuutta pääasiassa englannista. Katso myös muut suomen kieleen liittyvät kieliparit valikosta. Suomentaminen tuo yleensä mieleen kirjallisuuden suomentamisen, joten nettisivuillamme on siis tämä erityinen osio suometamiselle. Suomennamme kuitenkin useanlaisia tekstejä, kuten teknistet tekstit, kauppasopimukset, lisenssisopimukset, mainostekstit ja nettisivut. Ota yhteyttä ja tiedustele, suomennamme tekstejä ainakin 40 kielestä suomeksi.

Suomen kieli lyhyesti

Suomen kieltä puhuu äidinkielenään yhteensä noin 6 miljoonaa ihmistä Suomessa sekä tietyillä alueilla Ruotsissa, Norjassa, Virossa ja Luoteis-Venäjällä. Ruotsissa suomen kielellä on virallinen vähemmistökielen asema. Suomalais-ugrilaisena kielenä se ei liity millään tavalla muihin pohjoismaalaisiin kieliin (ruotsi, norja ja tanska). Suomen kielen muoto-oppi on erittäin monimutkainen - sijamuotoja on 15 (esimerkiksi venäjän kielessä niitä on 6 ja saksan kielessä 4). Ulkopuolisin silmin katsottuna suomen kieli on lähes yhtä vaikeaa kuin kiinan kieli suomalaisille.

Suomen kielessä on kaksi päämurretta, itäinen ja läntinen, vaikkakin niiden välillä on suhteellisen vähän eroavaisuuksia, eli länsi- ja itäsuomalaiset ymmärtävät melko hyvin toisiaan (lupsakoista savolaisista ei kuitenkaan aina voi mennä takuuseen). Suomi on yksi EU:n virallisista kielistä.
Pyydä tarjous käännöstyölle lähettämällä käännettävä materiaali arvioitavaksi sähköpostiosoitteeseen tiedustelut[ät-merkki]eusere.com (ät-merkki = @)
tai täyttämällä tarjouspyyntölomake. Kaikki tiedot käsitellään luottamuksellisesti.