Käännöstoimisto Eusere - Käännös- ja taittopalvelut ammattitaitoisesti

Käännöstoimisto Eusere - Käännös- ja taittopalveluja ammattitaitoisesti
• Markkinointimateriaalien käännöstyöt: esitteet, nettisivut, mainostekstit
• Ohjemateriaalien käännökset: käyttöohjeet, ohjekirjat, menettelyohjeet
• Ammattitaitoiset kääntäjät ja toimiva laadunvalvonta

Tekstin koko Pienennä Suurenna

Käännökset tanska-suomi-tanska

Tarjoamme käännöksiä tanskasta suomeksi ja suomesta tanskaksi. Palveluihimme kuuluvat myös tanska-englanti-tanska -käännöstyöt.

Erikseen sovittaessa käännös myös editoidaan käännöstyön jälkeen. Käännöksen editointi on erityisesti tarpeen silloin, kun käännetty teksti on tarkoitettu laajalle lukijakunnalle - esimerkiksi ohjekirjat ja lehdistötiedotteet ovat tällaisia tekstejä. Käännös editoidaan asiasisältöä muuttamatta mahdollisimman helppolukuiseksi.


Tanskan kieli lyhyesti

Tanska on skandinaavinen kieli, jota puhuu noin 6 miljoonaa ihmistä pääosin Tanskassa, mutta myös Saksan Schleswig'issä on pieni tanskaa puhuva vähemmistö. Tanska on myös Färsaarten ja Grönlannin virallinen kieli ja sitä opiskellaan valinnaisena kielenä peruskoulussa Islannissa. Tanskan kielessä on kolme päämurreryhmää - itätanska, juutti eli länsitanska sekä saaristotanska, jotka jakautuvat edelleen alamurteisiin. Tanskan kielessä on epätavallinen ääntämissysteemi, johon kuuluu sekä vokaalien että konsonanttien heikentyminen ja äänteenmukaus. Tanska on yksi EU:n virallisista kielistä
Pyydä tarjous käännöstyölle lähettämällä käännettävä materiaali arvioitavaksi sähköpostiosoitteeseen tiedustelut[ät-merkki]eusere.com (ät-merkki = @)
tai täyttämällä tarjouspyyntölomake. Kaikki tiedot käsitellään luottamuksellisesti.