Käännöstoimisto Eusere - Käännös- ja taittopalvelut ammattitaitoisesti

Käännöstoimisto Eusere - Käännös- ja taittopalveluja ammattitaitoisesti
• Markkinointimateriaalien käännöstyöt: esitteet, nettisivut, mainostekstit
• Ohjemateriaalien käännökset: käyttöohjeet, ohjekirjat, menettelyohjeet
• Ammattitaitoiset kääntäjät ja toimiva laadunvalvonta

Tekstin koko Pienennä Suurenna

Käännöspalvelut venäjä-suomi-venäjä

Tarjoamme käännöksiä venäjästä suomeksi ja suomesta venäjäksi. Palveluihimme kuuluvat myös venäjä-englanti-venäjä -käännöstyöt.

Erikseen sovittaessa käännös myös editoidaan käännöstyön jälkeen. Käännöksen editointi on erityisesti tarpeen silloin, kun käännetty teksti on tarkoitettu laajalle lukijakunnalle - esimerkiksi ohjekirjat ja lehdistötiedotteet ovat tällaisia tekstejä. Käännös editoidaan asiasisältöä muuttamatta mahdollisimman helppolukuiseksi.

Venäjän kieli lyhyesti

Venäjä on eniten puhuttu slaavilainen kieli. Sitä puhuu äidinkielenään noin 145 miljoonaa ihmistä ja lisäksi se on toisena kielenä noin 110 miljoonalla ihmisellä. Venäjää puhutaan pääasiassa Venäjällä ja entisestä Neuvostoliitosta itsenäistyneissä valtioissa. Venäjänkielisiä yhteisöjä on eri paikoissa ympäri maailmaa, kuten Israel, Länsi-Eurooppa ja USA. Sillä on virallisen kielen asema Valkovenäjällä, Kazakstanissa ja Kirgistanissa. Sitä kirjoitetaan kyrillisillä kirjaimilla ja se on yksi YK:n kuudesta virallisesta kielestä.
Pyydä tarjous käännöstyölle lähettämällä käännettävä materiaali arvioitavaksi sähköpostiosoitteeseen tiedustelut[ät-merkki]eusere.com (ät-merkki = @)
tai täyttämällä tarjouspyyntölomake. Kaikki tiedot käsitellään luottamuksellisesti.