Käännöstoimisto Eusere - Käännös- ja taittopalvelut ammattitaitoisesti

Käännöstoimisto Eusere - Käännös- ja taittopalveluja ammattitaitoisesti
• Markkinointimateriaalien käännöstyöt: esitteet, nettisivut, mainostekstit
• Ohjemateriaalien käännökset: käyttöohjeet, ohjekirjat, menettelyohjeet
• Ammattitaitoiset kääntäjät ja toimiva laadunvalvonta

Tekstin koko Pienennä Suurenna

Käännöstoimisto Eusere - käännökset viro-suomi-viro

Tarjoamme käännöksiä virosta suomeksi ja suomesta viroksi. Palveluihimme kuuluvat myös viro-englanti-viro ja viro-venäjä-viro -käännöstyöt. Viron kielen vaihtoehtoinen nimitys on eestin kieli tai eesti.

Erikseen sovittaessa käännös myös editoidaan käännöstyön jälkeen. Käännöksen editointi on erityisesti tarpeen silloin, kun käännetty teksti on tarkoitettu laajalle lukijakunnalle - esimerkiksi ohjekirjat ja lehdistötiedotteet ovat tällaisia tekstejä. Käännös editoidaan asiasisältöä muuttamatta mahdollisimman helppolukuiseksi.


Viron kieli (eesti) lyhyesti

Viro on suomalais-ugrilainen kieli, joka muistuttaa paljon suomen kieltä. Viron kielellä on kaksi nimeä, viro ja eesti. Se on Viron Tasavallan virallinen kieli ja sitä puhuu noin 1,1 miljoonaa virolaista, mikä on noin kaksi kolmasosaa Viron väestöstä. Norminmukainen kieli perustuu kesk-murteeseen, joka on yksi Viron pohjoisosien murteista. Viron kielen epätavallisiin piirteisiin kuuluu vokaali õ, jota ei ole missään muussa itäeurooppalaisessa kielessä, sekä kolme äänteen pituutta: lyhyt, pitkä ja "ylipitkä". Viron kielestä tuli yksi EU:n virallisista kielistä vuonna 2004.
Pyydä tarjous käännöstyölle lähettämällä käännettävä materiaali arvioitavaksi sähköpostiosoitteeseen tiedustelut[ät-merkki]eusere.com (ät-merkki = @)
tai täyttämällä tarjouspyyntölomake. Kaikki tiedot käsitellään luottamuksellisesti.